tirsdag 1. september 2009

Stavanger, trening, tv og LONDON

Kjapt innlegg før skolen i dag. Jeg skal stikke hjemmefra om ca en time, for da skal JEG nemlig TRENE!!! Skal begynne å gjøre det fast med to stk i klassen som pleier å gjøre det to ganger i uken. Og så satser jeg på at Kathy får bosted i Oslo så hun kan begynne å svømme med meg.

I helga besøkte jeg Marlenepus (innternhumor, jadda) i Stavanger. Det var kjempekoselig! Jeg spiste altfor mye på McDonalds blant annet. Vi leide masse filmer på bibiloteket, snakket masse og så var det drinka drinka på lørdagen. Kollektivet til Marlene var veldig koselig å drikke med, selv om jeg drakk av glasset til en med svineinfluensa uten at jeg visste det. Nå gleder jeg meg til å få alle bildene vi tok, og jeg har lært at jeg ikke skal være på facebook når jeg er full..

Herregud! Nå ser jeg på dr. Phil på den nye tv'en min. Han skremmer foreldre med noe kalt "sexting" som er at ungdom sender naken bilder av seg selv til hverandre. Morsomme her, de som har det på mobilen kan bli tatt for besittelse av barneporno og bli registrert som sexforbrytere, haha!

Og forresten, i går bestilte jeg tur til London med fire andre fra klassen, så gleder meg!!! Om to uker drar vi, så jeg må komme meg hjem å finne passet mitt snart. Hele turen kommer på ca tusen kr pr pers, og det er buss til fly, fly, flytog, hostel og dagskort til undergrunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar